Tietoa sivustosta

Sivuston omistaa ja sen ylläpidosta vastaa Sampsa Vainio

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse

Moikka, kiva nähdä sut täällä!

Mun nimi on Sampsa Vainio (oon toi tyyppi tossa kuvassa alla) ja mä ylläpidän tätä sivustoa. Perustin sivuston 1.7.2014 ja se on tähän päivään mennessä tarjonnut tietoa suppailusta sadoille tuhansille suppaajille.

Sampsa tietokoneella

Olen itse ahkera suppailija ja päätin laittaa tän saitin pystyy jotta voisin kertoa tästä hauskasta harrastuksesta myös muille, ja toivottavasti madaltaa kynnystä suppailun kokeilemiseen.

Pyöritän sivustoa osittain harrastuksena ja osittain liiketoimintana; tienaan pienen komission sivuston kautta myydyistä tuotteista sekä täällä julkaistuista artikkeleista.

Tietoa minusta

Olen 33-vuotias yrittäjä Helsingistä, mun firman nimi on Digily Oy. Työkseni autan yrityksiä kasvattamaan myyntiään netissä. Käytännössä se tarkoittaa mm. nettisivujen rakentamista, hakukoneoptimointia ja muuta digitaalista markkinointia.

Pyöritän myös useita sivustoja (kuten tämä) joilla yritän parhaani mukaan tienata rahaa. Klikkaamalla linkkejä alla voit tutustua minun muihin projekteihin:

 1. wp-teemat.fi
 2. tradgardspaviljonger.se
 3. sup-laudat.fi
 4. actionkamerat.fi
 5. aggregaatit.com
 6. digikurssi.fi
 7. elverkpro.se
 8. garagetalt.se
 9. gasolgrillpro.se
 10. gasolkylskåp.com
 11. halkomakone.fi
 12. kaasujääkaappi.fi
 13. kamerakopterit.fi
 14. klapikoneet.com
 15. lainaguru.fi
 16. lumilinkovertailu.fi
 17. makuualusta.fi
 18. parasta.fi
 19. paraswebhotelli.fi
 20. paviljongit.fi
 21. rahaanetista.fi
 22. snöslunga.com
 23. sup-brada.se

Haluatko tuotteesi myyntiin tänne?

Myytkö SUP-lautoja tai muita tuotteita jotka sopisivat myyntiin sivustolleni? Otan mielelläni sinunkin tuotteesi tänne myyntiin komissioperusteella (%-osuus toteutuneista kaupoista).

Ota yhteyttä ==> etunimi@sampsavainio.fi