SUP-kurssit ja laudan vuokraus

TwentyKnots vuokraa lautoja ja järjestää kursseja

Haluatko oppia suppailun ammattilaisten valvonnan alla ja samaa pitää hauskaa? SUP-kursseja on saatavilla useilla paikkakunnilla, suurin osa on kuitenkin Helsingissä koska kysyntä on suurinta siellä.

TwentyKnots

TwentyKnots on nuori ja menevä yritys, ja Pohjoismaiden ensimmäinen täysin ASI-akredioitu (Academy of Surfing Instructors) SUP koulu joka tarjoaa hauskoja ja opettavaisia kokemuksia, sekä yrityksille että yksityishenkilöille, suppailun sekä muiden vesilajien parissa.

TwentyKnots järjestää tiimipäiviä, kursseja sekä pienempiä että suurempia tapahtumia suppailun parissa. SUP-kurssien lisäksi he tarjoavat opetusta purjelautailussa ja RIB-veneilyssä. Heiltä hoituu myös SUP-lautojen sekä muiden varusteiden vuokraus.

SUP-kurssin aikana saat vuokrata SUP-laudan (kovan tai ilmatäytteisen) kurssin järjestäjältä, pääset siis kokeilemaan useita erilaisia lautoja ja opit minkälainen lauta sopii sinulle parhaiten. Kurssin aikana opit myös suppailun perustekniikat; seisonta-asennot, melomistekniikan ja kaikkii muut konstit joilla teet suppailusta helpompaa ja hauskempaa!

TwentyKnotsin seurassa pääset SUP-kurssille Helsingissä (Kalastajantorppa, Munkkiniemi), Espoossa (Bodomjärvi), Kirkkonummella (Långvik), Turussa ja Naantalissa (Naantali Spa).

Kysyttävää kursseista ja/tai vuokrauksesta? Ota yhteyttä => info@twentyknots.fi