Jälleenmyyjät - mistä ostaa SUP-lauta?

Tutustu verkkokauppoihin jotka myyvät lautoja

Tällä sivulla voit tutustua verkkokauppoihin, jotka myyvät SUP-lautoja netissä.

Grillikauppa.com

Grillikauppa.com on 100 % suomalainen verkkokauppa joka on erikoistunut grillien ja muiden pihatuotteiden myyntiin Suomessa. Grillikauppa on aloittanut toimintansa vuonna 2011 ja on tähän mennessä palvellut yli 200 000 asiakasta.

Katso valikoima tästä

Valikoima

Grillikauppa.com:in valikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia vesiurheiluvälineitä ja näiden joukosta löytyy myös monta erilaista SUP-lautaa. Tällä hetkellä Grillikaupassa on tarjolla yli 10 erilaista lautaa.

Näiden joukosta löytyy all-around lautoja, kilpalautoja ja erityisesti joogaan ja kalastukseen sopivia lautoja. Grillikaupasta löydät myös hyvän valikoiman SUP-meloja ja myös erillisen pumpun ilmatäytteisiä lautoja varten.

Edustettuja tuotemerkkejä ovat mm. Red Paddle Co, Starboard ja Allen.

Hinnat

Hintataso Grillikaupassa on varsin kohtuullinen: heidän valikoimastaan löytyy sekä edullisia (alle 300 €) lautoja että kalliimpia (yli 1000 € lautoja).

Toimitukset

Grillikauppa.com toimittaa kaikki tilaukset ilmaiseksi kotiovelle tai vaikkapa suoraan kesämökille mikäli lauta tulee sinne käyttöön.

Partioaitta

Partioaitta myy Starboard -merkkisiä lautoja verkkokaupassaan. Valikoimassa on tätä kirjoittaessa 5 erilaista (ilmatäytteistä) lautaa, joiden hinnat vaihtelevat 650-1600 € välillä.

Tutustu valikoimaan